Vi garanterer den simpleste måde at leje hvidevarer på

Vi bestræber os på at gøre det så simpelt som muligt for dig at få den bedste maskine.

Step 1

Find din nye vaskemaskine eller tørretumbler

Klik dig igennem de forskellige maskiner her på siden. Vælg så den maskine der passer bedst til dig og dine behov.

Step 2

Vi leverer din nye maskine

Få dage efter bliver din vaskemaskine leveret og monteret på den ønskede adresse. Det eneste du skal gøre er at bestemme, hvor den skal stå – så klarer vi resten.

Først, når din maskine er klar til brug, begynder dine månedlige abonnements betalinger.

Step 3

Klar til vasketøjet

Du kan nu begynde at bruge din nye vaskemaskine eller tørretumbler. Udfordringer med maskinen? Det skal du ikke bekymre dig om, for vi sikrer altid, at du har en velfungerende vaskemaskine.

Step 4

Opsigelse

Lejeaftalen kan opsiges med en måneds varsel. Herefter kommer vi og afhenter maskinen efter aftale med dig.  

Har du været abonnent i mere end 1 år, så afinstallerer og afhenter vi helt gratis.

Ofte stillede spørgsmål

Med vores abonnement kan du leje din vaskemaskine og tørretumbler hos os for et fast månedligt beløb. Vi har udvalgt de bedste og mest energibesparende maskiner til dig, og hvis maskinen på et tidspunkt ikke længere virker, så erstatter vi den gratis. Udover det, så slipper du for det hårde arbejde - vi leverer og installerer kvit og frit, og tager den gamle maskine med.
Ja, vi tager med glæde din gamle maskine med helt gratis, når vi leverer din Rent maskine.
Du har altid rent tøj og stor vaskeglæde. Slut med bekymringer hvis vaskemaskinen går i stykker. Vi har udvalgt de mest energibesparende maskiner til vores abonnenter, som normal har en høj købspris, og derved gør dem tilgængelige for alle.
Der er ingen slutdato på vores abonnementsordning, og det er derfor op til dig, hvor lang tid du ønsker at fortsætte abonnementet.
Du kan selv afmelde igennem din profil. Efter aftale kommer vi, og henter maskinen. Hvis du har haft din maskine i mere end ét år, så vil afhentning og afinstallering være gratis.